OVER ONS

The Flying Dutchman Ballooning

Even voorstellen

Ik ben Dennis en ben één van de piloten van de Ballon van De Waal. Na een gedegen opleiding zowel theoretisch als in de praktijk ben ik ook gebeten door de passie van het ballonvaren met een aanzienlijk aantal vaarten in mijn logboek. Heb onlangs ook de wedstrijd microbe gekregen  en meegedaan aan het Belgisch kampioenschap ballonvaren. Na vele vaarten kijk ik er naar uit om samen met u een veilige en prachtige vaart te beleven.

Dennis piloot

Jan piloot

Vele jaren ervaring

Jan de pappa van Dennis vaart al meer dan 30 jaar met de ballon van De Waal. Op zich een unicum in België. Hij heeft dan ook al heel wat vluchten gedaan van Engeland tot over de Alpen. Ook hij heeft zich al lang geleden in het wedstrijd ballonvaren gestort. Maar dat is nu voor zijn zoon. Samen maken wij de Flying Dutchman Ballooning tot een groot succes. Met een grote vakkennis en veel ervaring varen wij de horizon te gemoed.

Onze ballonnen

Wij hebben de beschikking over 2 ballonnen. Éen voor 4 personen en 1 voor 6 passagiers. De vaarten met een hele grote luchtballon vinden wij onpersoonlijk. Bij ons heb je veel meer contact met de piloot wordt je ook meer bij de vaart betrokken, wat nu eenmaal moeilijker is bij de grotere ballonnen. Wij zorgen in alle veiligheid voor een unieke ballonvaart. Na meer dan 1000 ballonvaarten over Oost-Vlaanderen zijn de passagiers nog steeds even enthousiast. Naarst de beste prijs krijgt u een zeer unieke ballonvaart met echte vakmensen. Wij varen in heel Vlaanderen en Limburg meer informatie vindt je hier.

kijk even op onze social media "we like it if you like it"
Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord